Onze familie 

Onze filosofie

 

We zijn tegenwoordig allemaal wat voorzichtiger met wat we eten en het is ook een goede zaak aandacht te hebben voor wat we onze huisdieren te eten geven, tenslotte ‘zijn ze wat ze eten’. Daarom hebben we dit assortiment van zeer hoogwaardige, gemakkelijk te begrijpen, eerlijke diervoeders voor huisdieren ontwikkeld die vol zitten met uitsluitend gezonde bestanddelen van de hoogste kwaliteit.

 

Onze producten bevatten geen akelige E-nummers (wij noemen ze E-llendelingen) of onduidelijke bestanddelen en we proberen u niet te verblinden met wetenschappelijke informatie. Wat u wel in al onze producten aantreft, zijn zeer ruime hoeveelheden heerlijke, voedzame bestanddelen. Uit onze productnamen kunt u waarschijnlijk al afleiden dat we gevoel voor humor hebben – maar nog belangrijker is onze passie voor het leveren van natuurlijk, gezond voer met een uitstekende voedingswaarde. We willen niet alleen dat uw huisdier er geweldig en gezond uitziet, maar ook dat het zich geweldig en gezond voelt.

 

 

Onze bestanddelen

 

Over alle onze bestanddelen is goed nagedacht. We hebben getest en gesleuteld en veranderd tot we uiteindelijk een product kregen waar niet alleen wíj heel blij mee zijn, maar uw viervoeter ook.

 

 

Onze familie

 

Bekijk onze site goed en maak kennis met de familie!

Hebben we onszelf goed aan u voorgesteld?